LP header_Lets EPLAN - The Next Step in Efficient Engineering

Let’s EPLAN!

The Next Step in Efficient EngineeringDe technische ontwikkelingen veranderen voortdurend. In het verleden zijn er diverse mijlpalen geweest die het verschil hebben gemaakt in waar we nu staan. De gemaakte stappen en ervaringen kunnen een inspiratie geven voor de volgende stap. Vaak nemen wij te weinig tijd om even hierbij stil te staan. Hoe hebben wij dit in het verleden gedaan, hoe pakken we het nu aan en wat hebben we hiervan geleerd om dit in de toekomst te gebruiken? Wat is uw volgende stap in efficiënte engineering?

Ernest Kappers, Productmarketing Manager bij EPLAN, is ruim 33 jaar werkzaam bij EPLAN en heeft veel verschillende technische mijlpalen meegemaakt. In juni 2021 gaat hij met pensioen en blikt samen met u terug op deze ontwikkelen en geeft u handige tips die u kunt gebruiken in uw optimalisatie van uw werkproces of engineering. Bonny Ribbers neemt het stokje over. Hij is bij verschillende optimalisatieprojecten betrokken geweest, bij klanten in Europa en Amerika. Hij neemt u mee in de nieuwste ontwikkelingen bij EPLAN.

In het middagprogramma nemen onze technische experts u mee in de nieuwste, technische features van bijvoorbeeld ons nieuwe EPLAN Platform 2022 en EPLAN eMANAGE. Ook heeft u gelegenheid om vragen te stellen aan onze experts. Deze worden in een aparte sessie besproken. Heeft u een vraag, dien uw vraag in via het formulier op deze pagina.

Wilt u op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen? Of het nu gaat over een handige toevoeging in het EPLAN Platform 2022 of een nieuwe cloudoplossing van EPLAN Cloud. Voldoende inspiratie, tips en handvatten voor ‘The Next Step in Efficient Engineering’.

EPLAN Consulting  Wat kunt u tijdens dit evenement verwachten?
- Volop informatie over de nieuwste EPLAN ontwikkelingen
- Chat met onze specialisten tijdens de sessie vraag de expert
- Beleef een dag vol inspiratie en kennis samen met vakgenoten.

Digital Waarom kunt u dit evenement niet missen?
- In 1 dag weer helemaal EPLAN up-to-date!
- Tips om gelijk mee aan de slag te gaan

Events Wanneer?
Donderdag 20 mei

EPLAN Experience Waar?
Online, livestream vanuit de EPLAN Studio

Deelname is gratis

Programma


Tijdens het event op 20 mei vinden er verschillende live presentaties plaats.

Door Roger Scholtes, Managing Director EPLAN Software & Services

Hoe kijken wij terug op de verschillende technologische veranderingen? Komen sommige veranderingen weer terug en welke te verwachte mijlpalen kunnen we gebruiken om ons dagelijks werk verder te verbeteren? Trendwatcher, Sander Duivestein, neemt u mee in deze technologische ontwikkelingen.

Ernest Kappers, Product Marketing Manager bij EPLAN, werkt bijna vanaf het begin bij EPLAN. 1 juni gaat hij met pensioen. Dus het juiste moment om stil te staan bij de belangrijkste, technologische mijlpalen van 35 jaar EPLAN. Wat hebben we geleerd van deze ontwikkelingen en hoe kunnen we deze ervaringen gebruiken om uw werkzaamheden verder te optimaliseren. Ernest geeft samen met de trendwatcher praktische en handige tips. Tijdens dit gesprek geven ook Bert Bruggink, Frank van den Berg en Marcel van Goethem handige handvatten.

Technologie verandert voortdurend. Niet alleen in de markt, maar ook bij EPLAN. Bonny Ribbers, neemt het stokje over van Ernest Kappers. Samen met de trendwatcher wordt gekeken naar de nieuwste ontwikkelingen. Hoe kunnen we van deze ontwikkelingen gebruiken in ons dagelijks werk? Om uiteindelijk ons werk efficiënter te maken. Van onze cloudoplossing EPLAN Cloud tot het nieuwe EPLAN Platform 2022. 

EPLAN Cloud verbindt data, projecten, disciplines en engineers wereldwijd in een veilige cloud-omgeving. Harold van Waardenburg, director cloud business bij EPLAN Software & Service GmbH & Co. KG neemt u mee in de nieuwste ontwikkelingen van EPLAN Cloud en geeft een kort voorproefje wat er gaat komen.

De nieuwste versie gaat dit jaar live. Wat zijn de nieuwste mogelijkheden binnen de nieuwste versie en hoe kunt u dit toepassen in de praktijk? Willem van Wely, consultant bij EPLAN, licht dit aan u toe.

De EPLAN consultants Peter Hooimeijer en Willem van Wely beantwoorden de meest gestelde vragen door de engineers. Wilt u een vraag graag indienen? Stel deze alvast vooraf via deze link.

Peter Hooimeijer, application consultant bij EPLAN, neemt u mee in de nieuwste ontwikkelingen van EPLAN Pro Panel. En hoe kunt u dit optimaal gebruiken met Rittal machines? Dit licht Paul Smits van Rittal aan u toe.

In de ochtendsessie is een toelichting gegeven op de nieuwste ontwikkelingen omtrent EPLAN Cloud. Marijn Roels, geeft een deep dive sessie over de verschillende EPLAN cloudoplossingen. Zoals het EPLAN Data Portal, EPLAN eVIEW,  EPLAN eBUILD & eMANAGE.

Dagvoorzitter

Sander Duivestein

Sander Duivestein (1971) is spreker, trendwatcher, internetondernemer, adviseur, auteur en columnist over de impact van nieuwe technologie.

Uit naam van VINT (het Verkennings Instituut Nieuwe Technologie van ICT-dienstverlener Sogeti) schreef hij in de afgelopen jaren meerdere boeken en rapporten over onder andere het Internet of Things, Wearables, Big Data, Mobile, Cloud Computing en de economische crisis.

Sander is regelmatig in de traditionele media te bewonderen. Zijn opinie omtrent nieuwe technologie is terug te vinden in dag- en weekbladen, op de radio en op televisie. Zo was hij afgelopen jaar onder andere te gast in Paul & Witteman, Brandpunt en Nieuwsuur. Daarnaast publiceert Sander ook veelvuldig op Marketingfacts, Emerce en het dagblad Trouw.

Product Marketing Manager - EPLAN Software & Services

Ernest Kappers

Product Marketing Manager - EPLAN Software & Services

Bonny Ribbers

Managing Director - EPLAN Software & Services

Roger Scholtes

Application Consultant - EPLAN Software & Services

Willem van Wely

Application Consultant - EPLAN Software & Services

Peter Hooimeijer

Product Manager Industry - Rittal

Paul Smits

Technical Product Manager - EPLAN Software

Marijn Roels

Direct Cloud Business - EPLAN Software & Service

Harold van Waardenburg

CEO EPLAN Software & Service

Sebastian Seitz

  • Programma