Header - EPLAN Data Portal

Het nieuwe EPLAN Data Portal 


De beste componenten voor uw project

Met het nieuwe cloud-based EPLAN Data Portal maakt u snel en eenvoudig selecties uit een miljoen beschikbare datasets van honderden fabrikanten. Zodra u de juiste componenten heeft gevonden kunt u deze eenvoudig overbrengen naar uw EPLAN project. Registreer nu gratis voor de EPLAN ePULSE cloudomgeving en ervaar het nieuwe Data Portal!

Registreer nu

 

Het nieuwe EPLAN Data Portal biedt u dit alles - en nog veel meer 


Met de nieuwe cloudapplicatie als basis creëert u datacontinuïteit en diepgang van data tot ver buiten uw project – van engineering tot productie.

  • Brede selectie: Data van een miljoen componenten van hinderden prestigieuze onderdelen fabrikanten komen voor u samen in het EPLAN Data Portal
  • Beste kwaliteit: Datastandaarden zorgen dat de beschikbare data direct in het dagelijkse werk kan worden toegepast
  • Snel beschikbaar: Vind de data die u nodig heeft snel en gemakkelijk met behulp van de gebruiksvriendelijke interface en de intelligente zoekfunctie
  • Eenvoudig in gebruik: Voeg componenten vanuit het Data Portal direct toe aan uw projecten

Exclusief verkrijgbaar in EPLAN ePULSE

Registreer nu gratis voor ePULSE, de EPLAN cloudomgeving, om optimaal te kunnen profiteren van het nieuwe Data Portal en andere geweldige toepassingen zoals eVIEW en eBUILD.

Gratis registreren

EPLAN Software Service: realiseer toegevoegde waarde 

Profiteer volop van onze veelzijdige diensten en ondersteuning, regelmatige updates van de nieuwste versie van het EPLAN Platform en volledige toegang tot het nieuwe Data Portal.

Ontdek meer

Bekijk alles in één oogopslag

Het nieuwe EPLAN Data Portal is nu exclusief beschikbaar in EPLAN ePulse cloudomgeving. De toppunten zijn de verbeterde datakwaliteit, diepgang van de data en een gloednieuwe gebruikersinterface met intelligente zoekfunctie.

Ontdek meer