LP header_Thuiswerken met EPLAN

Online mogelijkheden met EPLAN


Efficiënt engineering op afstand

Wilt u vanuit huis uw EPLAN projecten optimaliseren? Of wilt u uw eigen EPLAN kennis vergroten, zodat u dit gelijk kunt toepassen op uw dagelijkse werkzaamheden? Op deze website vindt u de verschillende mogelijkheden om dit op afstand realiseerbaar te maken.

Vanuit huis met EPLAN werken

Steeds meer bedrijven willen hun medewerkers vanuit huis laten werken. Bij sommige bedrijven kon dat al, maar verandert de schaal waarop dit moet gebeuren. Bij andere bedrijven is het iets nieuws. Maar wat heeft de EPLAN gebruiker zoal nodig om vanuit huis te kunnen werken? Hoe gaat u het beste om met uw EPLAN licenties en data? Tijdens de webcast laat Dieter van Lierde en Robin Vandersyppe van EPLAN zien hoe u efficiënt thuis kunt werken met EPLAN.

Bekijk de webcast

Stel u vraag over thuiswerken met EPLAN

EPLAN Consultancy: online uw engineeringsproces optimaliseren

Heeft u ook al tijden de wens om uw engineeringsproces te optimaliseren? U weet dat er binnen uw organisatie de potentie is om slimmer, sneller en (bijna) zonder fouten te werken. Maar door de projectdruk heeft u er geen gelegenheid voor. Wellicht is het nu een mooi moment om gebruik te maken van onze EPLAN Consultancy op afstand. Dit wordt per uur afgenomen. Onze EPLAN specialisten kunnen u perfect flexibel ondersteunen om uw engineeringsproces stap voor stap verder te optimaliseren.

Lees de blog voor onze mogelijkheden

Neem contact met ons op

EPLAN trainingen: online of op locatie uw kennis verrijken

Wij bieden naast trainingen in onze trainingscentra ook online trainingen. Onze locaties bieden een veilige omgeving voor reguliere trainingen in onze trainingscentra. Volgt u liever een training online? Dat is ook mogelijk. Een mooie kans om uw EPLAN kennis te verrijken. Bekijk het overzicht voor de beschikbare locaties, data en schrijf u direct in!

Overzicht en inschrijven trainingen

Installeren van Citrix

Neem contact met ons op

Interessante blogs


Blog

EPLAN Services: diensten op afstand

Bij opleiding, advies, ondersteuning en andere diensten werkt persoonlijk advies van mens tot mens prettig en doeltreffend. Persoonlijk contact op locatie werkt goed, maar EPLAN biedt ook verschillende manieren om klanten online te adviseren.

Lees hier meer
Blog

EPLAN advies, maar dan online

We kunnen ons voorstellen dat u best eens met een EPLAN expert zou willen praten. Over hoe er slimmer gewerkt zou kunnen worden. Hoe die oude EPLAN projecten eindelijk eens gemigreerd kunnen worden. Of gewoon wat hulp bij de installatie van updates. Hieronder leg ik graag uit wat wij kunnen doen om u te helpen én wat handig is om vast rekening mee te houden.

Lees hier meer
Blog

Vanuit huis werken: efficient engineering met EPLAN op afstand

Steeds meer bedrijven willen hun medewerkers vanuit huis laten werken. Bij sommige bedrijven kon dat al, maar verandert de schaal waarop dit moet gebeuren. Bij andere bedrijven is het iets nieuws. Daardoor komt de vraag op: hoe maak je dit snel en makkelijk mogelijk? Een algemeen antwoord hierop is onmogelijk te geven.

Lees hier meer

Engineering optimaliseren? Dat kan online!


De bijzondere omstandigheden van de laatste tijd maken nieuwe ideeën los over wat er allemaal op afstand kan. Met creatieve oplossingen kan er veel meer online dan gedacht. Bedrijven die hun engineeringsproces willen optimaliseren, hebben hiervoor nu misschien wel een betere gelegenheid dan ooit.

Lees hier meer

Tips en tricks EPLAN


Bent u ook voortdurend op zoek hoe u met EPLAN uw dagelijkse werk kunt vereenvoudigen? Hieronder vindt u diverse downloads en blogs over hoe u binnen EPLAN uw schema’s en tekeningen verder kunt standaardiseren en optimaliseren. Benieuwd naar meer tips en tricks? Ga dan naar www.eplanexperience.nl

Video

eReM Elektrotechnici: haal zoveel mogelijk uit automatisering 

In de nieuwe klantreferentievideo laat eReM Elektrotechnici u zien hoe zij EPLAN efficiënt toepassen. Het bedrijf in Zwijndrecht is actief in de paneelbouw, E&I-engineering en -installatie en PLC-programmering voor de zware industrie. In alle stappen, van het ontwerpen tot het testen van besturingskasten, maakt eReM gebruik van EPLAN.

Ook geïnspireerd raken?

Bekijk de video
Video

Voorkom onduidelijke schemawijzigingen met EPLAN eVIEW

Maak uw werk eenvoudiger… Weg met PDF’s en geschreven teksten met onduidelijke wijzigingen in uw EPLAN schema. Met EPLAN eVIEW, onderdeel van de Cloud omgeving, kunnen uw betrokken collega’s met elkaar of met externe relaties eenvoudig de laatste wijzigingen doorgeven. Zo heeft u altijd real-time de laatste correcties binnen handbereik en past u deze eenvoudig aan in uw EPLAN schema. Bent u benieuwd wat u met EPLAN eVIEW kunt doen?

Bekijk de video
Ebook

Van 2D tekenen naar 3D samenstellen

In dit e-book nemen wij u mee in de wereld van 3D samenstellen en laten wij met 6 redenen zien waarom u hier als toekomstgerichte paneelbouwer niet omheen kunt. 

Ontdek hoe u met 3D samenstellen o.a. voor een efficiënter werkproces zorgt, overzichtelijke en foutloze tekeningen kunt aanleveren en de mogelijkheid creëert om in tijden van drukte op te schalen. Meer weten?

Lees hier het e-book
Quiz

Hoe slim is uw engineering? Doe de kennischeck!

Benieuwd hoe efficiënt u kunt engineeren? De test neemt u mee op een leerzame reis door een aantal vragen waarna u kunt zien hoe slim uw engineering is. Aan de hand van uw antwoorden bieden wij u enkele praktische tips & tricks op maat. Zo kunt u stapsgewijs uw engineering optimaliseren.

Doe de kennischeck
Blog

PLM-wissel voor Contiweb

Machinebouwer Contiweb was er al vroeg bij met PDM/PLM en bouwde een informatiesysteem dat perfect op de eigen operatie was afgestemd. Het beheer ervan werd echter een steeds groter risico. Reden om te kiezen voor een modern PLM-systeem. ‘Die overstap moet je niet onderschatten; neem de tijd voor de voorbereiding en het creëren van draagvlak’, aldus Jan Egbert Beuving, manager R&D. Meer weten?

Lees de blog
Video

Video: hoe werkt Smart Wiring?

Bedradingsschema's interpreteren vergt kennis en ervaring. Hoewel de engineer precies weet welke verbindingen er gemaakt moeten worden, vertelt het schema hem niets over de fysieke situatie. Dankzij EPLAN kunnen panelen bedraad worden door een 'flexibele schil' van medewerkers zonder specifieke schemakennis.

Benieuwd wat Smart Wiring voor u kan betekenen?

Bekijk de video